Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Carvingsí szaküzlet, és kölcsönző
.. ahol Érted dolgozunk.Számunkra fontos, hogy mindenki számára megtaláljuk a neki legmegfelelőbb télisport felszerelést figyelembe véve a tudását, és anyagi korlátait is. Célunk, hogy a cégünk szervesen hozzájáruljon minden vásárlónk pozitív, aktív pihenéséhez (tanácsainkkal, szolgáltatásainkkal, valamint termékeinkkel), mint amit pl. a síelés, vagy snowboardozás nyújt az egyének, családok, vagy baráti körök számára. Tudjuk, hogy ebben a tevékenységben a felszerelések meghatározóak lehetnek annak megítélésében, hogy az ügyfeleink jól érezték-e magukat ezen időszak alatt. Pont ezért feltett szándékunk, hogy hozzáadjunk ezekhez a pillanatokhoz, és ne le-, esetleg elrontsuk azokat!Ebben segítségünkre van a télisportok iránti szerelmünkön, és a lelkesedésünkön kívül az 1996 óta felhalmozódott szakmai-, valamint a 2001 óta működő kereskedelmi tapasztalat (2001-2010 egyéni vállalkozás majd 2010-től Kft). Mindezeken felül hajt bennünket egy óriási megfelelési kényszer, és verseny, hogy a legjobbak lehessünk. Szeretünk együtt örülni veletek! Kérünk tehát benneteket, hogy osszátok meg örömteli pillanataitokat velünk, ha tehetitek személyesen, de a blogokban, vagy egyéb fórumokon is.
Snowfield Webáruház - A téli sportok szakértője
Már évek óta a Zoliékhoz jár az egész család, amikor sífelszerelésre van szüksége. Kezdetben még béreltük az eszközöket az ő javaslatának megfelelően, de szívesen segítettek akkor is, amikor az első szettet vásároltuk a családdal. Nagyon segítőkészek és tényleg a legjobb termékeket és variációkat találták meg nekem. Köszönöm a segítséget. Mindenkinek ajánlom őket és mi is szívesen térünk vissza minden évben.
Károly
Először csak egy pár lécért ugrottam be az üzletükbe, de annyira elégedett volna a kiszolgálással és a szaktudással, hogy utána visszalátogattam hozzájuk a késöbbiekben is. Mostanra az egész baráti társaság itt veszi a sífelszereléssel kapcsolatos dolgokat. Új szerelmem lett a snowboard és az a legjobb az egészben, hogy ebben is bátran ajánlom a snowfield csapatát. Korrekt kiszolgálás, korrekt infók. Csak ajánlani tudom.
Geri


A Snowfield Webáruház - A téli sportok szakértője Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Snowfield Webáruház - A téli sportok szakértője Csapata